Over ons, wat zeggen onze klanten.

Hieronder vindt u ervaringen van onze klanten. U kunt ook uw ervaring delen. Maak daarvoor gebruik van het formulier onderaan deze pagina.

Ervaring door: Bert E.

Wij hadden op de eerste dag na de zomervakantie voor 12.00 uur een grote parij pallets nodig. Voor de vakantie dit goed doorgesproken en de pallets zijn perfect op tijd afgeleverd. Op de dag van levering is nog door de leverancier geinformeerd of alles naar wens was verlopen, een goede service dus. Dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Daarom 5 sterren.

Ervaring door: H. de Boer

De nieuwe europallets zijn snel geleverd. Eerst via de website een offerte aanvraag ingediend. Deze kwam inderdaad binnen 2 uur binnen. In ons geval binnen 30min !!! De europallets werden vervolgens binnen 2 dagen geleverd op onze locatie in Zwolle. Een fijne samenwerking, wij zullen vaker pallets bestellen.

Ervaring door: Peter

Goed zaken doen!

Ervaring door: Egbert van Rijzingen

Wij gebruiken pallet-bakken om de verzamelde onderdelen voor onze te bouwen machines te verzamelen. Tijdens onze verhuizing hebben we veel pallets opge-offerd voor opslag. We hadden dus een aantal randen nodig om de voorraad weer op peil te krijgen. Via Marktplaats gezocht en hier terecht gekomen; een professionele partij. Grote (europallet) en kleine (halve euro) randen aangeschaft. Snelle reactie op de mail; goed contact; snelle levering. Spullen zien er goed uit. Goed zaken doen!

Ervaring door: Sjacko

Snelle service en goede pallets. Prettig om met deze mensen zaken te doen.

Ervaring door: Teun

Fijn samenwerken; pallets geleverd binnen 2 dagen. Tegelijkertijd zijn er bij ons overtollige pallets afgevoerd. Dank daarvoor.

Ervaring door: Miranda

Voor het tentoonstellen van onze producten waren wij opzoek naar pallets. Deze pallets staan nu bij ons in de winkel. Dit bevalt zeer goed. nette schone droge pallets.

Ervaring toevoegen:

U heeft bij ons pallets gekocht of op een andere manier zaken gedaan met ons bedrijf? Laat in dit formulier uw ervaring met ons en onze producten achter. Wij plaatsen deze dan zo spoedig mogelijk online.